Com cada any rebreu un pack de benvinguda amb la samarreta d’aquesta edició i altres sorpreses. A més, entreu automàticament al sorteig on oferim una gran quantitat de premis.

Agraïm als nostres patrocinadors d’aquesta edició:

COMB: El Col·legi de Metges de Barcelona és una institució que té com a funció principal defensar els interessos col·lectius de la professió mèdica. Agraïm l’obsequi de 2 FONENDOS que entren al sorteig cada any.


AMIR: AMIR és una acadèmia de preparació del MIR creada per metges per formar metges. Ens ofereixen cada any una BECA AMIR que sortegem entre els participants.


MUTUAL MÈDICA: Amb més de 100 anys d’experiència, Mutual Mèdica és una mutualitat orientada als metges.


GRUP MED: Med1 Serveis Financers ofereix productes i serveis adaptats als professionals del món sanitari.


SANT CUGAT ESPORTS: Si necessites material esportiu de tot tipus però sobretot d’esquí i muntanya, Sant Cugat Esports ofereix una gran varietat de productes. Els trobaràs a Sant Cugat del Vallès a la Plaça dels Quatre Cantons.


VÈRTIC: Amb locals a Barcelona, Sabadell i Manresa, Vèrtic és una botiga de material de muntanya on podràs comprar equipació tant d’esquí com trekking, escalada o trail running.


IGLÚ: Visita les seves botigues al carrer Aribau nº35 i carrer Mallorca nº316 de Barcelona per comprar roba i material d’esquí, snowboard i trekking.


LA ROCA VILLAGE: centre comercial a l’aire lliure on pots gaudir de descomptes en més de 100 marques durant tot l’any.


GYMÚSIC: Escola de música de Barcelona amb una llarga trajectòria i amb un tracte més que familiar on els pilars són l’aprenentatge, la formació i gaudir de la música.


VIATGES CAMPULIÉ: Una empresa de viatge especialitzada en programes esportius com són les esquiades.